И така,днес от сервиза са казали че проблема е точно в ключа,германеца даже е предложил да го ремонтира..като за целта е поискал друг неавизимо нов или стар(да изясня само, че става въпрос не точно а самия ключ а за стартерната ключалка)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключа не се връща на контакт
Collapse
X
-
Е това мойто ако не е ирония на съдбата здраве му кажете.Вчера видях темата и реших да я прочета за обща култура,ама нямало да е само за обща май?Днес и моя ключ престана да се връща и трябва да го връщам аз(добре че приятелката днес не е карала колата иначе щеше да стане весело).Та въпроса ми е клеморед ли трябва да търся или нещо друго ми трябва за да се орпави връщането на ключа,че така е доста ш....о.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТо клемореда който ще се слага е при мен,но буксата е на кабел който е 20-на см дълъг.Аз искам да извадя клемореда,а патрона който е непотребен да го хвърля,нали целта е да си монтирам на работещия клеморед моя патрон за да си остене моя ключ.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Доколкото разбрах имаш проблем само с електрическия комутатор (който според мен неправилно се нарича "клеморед"), който се върти от ключа и искаш само него да смениш. Т.е - това, което е показано, как се демонтира на горните скици. За целта не е нужно да се демонтира самата механика на ключа, патрона или заключващия механизъм на волана.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment